А сигурен ли си че проблема не е с демфера в маховика това има в предвид JTD проповедника като ти казва че може да е съединителя понеже маховика си е част от съединителя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Странни вибрации на някои предавки около 1500 оборота..
Collapse
X
-
Еми да кажа аз кво се случи преди 3 седмици колата просто спря да движи на която и да е скорост. айде на пъна помощ 150 км до Драго и Боби . понеже ми се случи при Ловеч .
еми познайте какво се оказа ..
Съединител .
радвам се че смениха съединителя и маховика с чисто нови . всичко се оправи .
дилемата беше 8 месеца и общо изминати 10кPeugeot 306 Cabriolet
Lancia Lybra 2.4 JTD 140hp
Toyota Starlet 1.0
Tipo
Comment
-
Евала...добре че проблема ти се е разрешил наи- накрая, ама много време бе колега....жените за толкова време едно дете израждат
Много ни мъчат по сервизите с тези наши белисими.И при мен има неразрешен проблем, и кога ли ще ме остави на пътя!alfa romeo156 2.0TS 11'97
Comment
-
значиииии! моита 2.4жтд 140 коня преди седмица започна някакво чукане точно под жапката някаде от там се чуваше на празен ход а отдоло и одвън нищо не се чува. проверих всички тампони на двигатвля, какво ли непроерих и няма и няма тва чука да си е.. мамата като съм в движение същата работа пак чука като вляза в някоя дупка спира и като се разтресе малко пак почва. върха беше миналата седмица тръгвам за софия и към пловдив започна да вибрира цялата кола като подавам гас викам аидеее сега на магистралата закъсах и на надлеза преди магистралата гледам едни дупки викам аиде в тях и какво.....? стана чудо вече една седмица няма и помен ни от чукане ни от вибрация като периодично си влизам в дупки да видя дали ще започне, нои за мое щастие не. някои ако е имал такъв проблем да сподели или ако знае от какво може да е защото си мисля че рано или късно топва пак ще почне просто се е наместило за момента ама какво ли е????????????
ТАКААА! днес след написаното по горе тръгнах за горна оряховица и познаите това което не се беше обаждало една седмица кам стара загора се обади! като давам гас и едни вибрациии ужас като отнемам гаста и няма на свободна също няма на място също подам ли гас УЖАС. и какво да правя аиде хоп пак в първата дупка уви не се получи след 15 дупка пак спря по някое врвме пак почна и пак дупка и така на вращане след търново понеже пътя е много нов и го правиха 3 години пак ми се появи тая вибрация и пак дупка и до кърджали не се появи повече. та така ако е сигурно че това е проблем от амортисиори да ги сменям веднага или ако е от маховика или от демферната шаиба някои ако може да помага.Last edited by encho; d.m.y г., 09:45.alfa 156jtd sportwagon
Comment
-
малко да събудя темата с вибрацийте и тресенето
появиха се точно след чипосването.на 1-ва и 2-ра,няма нищо.но на 3-та и 4-та около 2000об.,се почва,след като се понабере и утихва тресенето.ако я карам с повечко газ,няма проблеми,щото мотора е в по-високи обороти и няма време да се разтресе.до тук предположенията са маховик-съединител или вътрешно каре(но кое?).давайте идеи,колеги,че немога да се наслаждавам на чипването.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
странно,никакви предположения................
депферната шайба на кол.вал-като нова,токущо,сваляна и проверена,няма напукано по гумата или някви други нередности............156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Колега вътрешното каре някак си люлее не знам как да ти го обясня.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
предполагам,че трябва по метода на изключването да се действа...........ма ше стане дебела работата,аз затова споделям,разгеле някой със същия симптом се обади156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
От скоро и при мен се появиха леки вибрации на 4,5 и 6-та предавка като са по силни в десен завой.Днес прегледах колата и установих ,че има луфт във вътрешните карета като в дясното и по-голям.
Та някой ако знае продават ли се само каретата за 2.4 20в?145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
159 1.9jtdm 05г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Митко145 Покажи съобщениеОт скоро и при мен се появиха леки вибрации на 4,5 и 6-та предавка като са по силни в десен завой.Днес прегледах колата и установих ,че има луфт във вътрешните карета като в дясното и по-голям.
Та някой ако знае продават ли се само каретата за 2.4 20в?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
-
Сатаниста имаше няколко пъти драми с тези карета питай го него или момчетата от Вентура. Те му ги сменяха.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment